top of page
D824F8E7-F158-4EA3-A0F8-051A9197E73E.jpeg

Hi,

Ik ben Patty geboren op 27 oktober 2000 in Alkmaar. Op dit moment nog thuiswonend, maar hopelijk niet voor lang, want ik wil graag op mezelf wonen. Ik werk vijf dagen, als onderwijsassistent op een basisschool in Alkmaar. Hiervan werk ik drie hele dagen en twee ochtenden. Ik vind werken met kinderen fantastisch en dit geeft mij dan ook erg veel voldoening. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
  • TikTok

My Story

Mijn tweede passie is fotografie. Dat doe ik tijdens mijn vrije middagen, weekenden en schoolvakanties. Mijn passie hiervoor is begonnen tijdens het kijken van het perfecte plaatje. In februari 2021 heb ik de stap genomen om mijn canon spiegelreflexcamera aan te schaffen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van. Ik fotografeer nu erg veel met mijn nieuwe aanwinst de canon systeemcamera.

Als fotografe leg ik jouw natuurlijke schoonheid vast in een prachtige spontane portret shoot.  Leg ik de liefde op haar mooist vast, voor een altijd blijvende herinnering op beeld. Maak ik spontane gezins foto’s tot aan grote familie foto’s voor in het plakboek. Maar ook de bekendmaking en of groei tijdens de zwangerschap met na de geboorte prachtige foto’s van jullie kleine.  Het liefst allemaal in een ontspannen sfeer, in de natuur of bij jullie thuis, zonder dat er teveel geposeerd wordt. Gewoon zoals jullie écht zijn.

Ben ik de fotografe die jij of jullie zoeken neem dan gerust contact op!

Contact

Laat dit het begin zijn van jouw speciale momenten als herinnering vastgelegd door mij. 

+31 6 43557763

KVK: 87461803

bottom of page