top of page

Algemene voorwaarden

Wat leuk dat je een shoot wilt plannen bij mij! Voordat we samen mooie herinneringen gaan vastleggen wil ik graag mijn algemene voorwaarden met je delen, bij deze een overzichtje wat we van elkaar kunnen verwachten. 

Algemeen

 

1. De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. 

 

2. De fotograaf behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen. 

 

3. Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

De fotoshoot

4. Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotografe en de klant beiden schikt. In geval van slecht weer (regen, zeer donkere lucht) mag de fotoshoot worden verzet door fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.

 

5.  De klant mag de betaling contant of via rekening voldoen. De fotoshoot wordt binnen 24 uur na het definitief  plannen van de shoot voor 75% betaald via de rekening. Bij aanvang van de shoot word het andere deel betaald contant of via de rekening zodat deze volledig betaald is door de klant. Bij klachten kan er contact met de fotografe worden opgenomen en wordt bekeken in hoeverre een financiële tegemoetkoming of herhaling van de fotoshoot mogelijk is.

Het beeldmateriaal

6. Na de fotoshoot zullen binnen 10 dagen de foto’s naar de klant worden toegestuurd. 

 

7. Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals portfolio, sociale media en eventuele toekomstige activiteiten. Wil de klant een specifieke foto niet online terug zien dan kan dit worden aangegeven na het ontvangen van de foto's. Wil de klant vrijwel geen enkele foto online, dan dient de klant dit voor de shoot te vermelden bij de fotografe. 

 

8. Patty Photography zal foto’s nooit zonder toestemming aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. 

 

9. Er worden geen onbewerkte originele foto’s geleverd.   

 

10. De fotografe blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. De ontvanger van de foto’s dient volgens de wet altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen. 


Mocht je nog vragen hebben over de algemene voorwaarden, neem gerust contact met me op. Je kunt me het makkelijkst bereiken via whatsapp of per mail. 

Telefoonnummer

+31 6 43557763

Email 

Follow

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
Info?
bottom of page